Kom in juli & augustus naar STROOM in Zwijndrecht en Rivierpark Scheldevallei

STROOM organiseert vanaf 23 juni outdoor concerten, intieme muzikale belevenissen en duurzame gesprekken in Rivierpark Scheldevallei. STROOM wil een breed publiek aanspreken met een gevarieerd aanbod voor cultuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en gezinnen. Ontdek het programma.

Activiteiten

Met een mooi gevulde kalender vol activiteiten zetten we samen de hele zomer lang de prachtige Scheldevallei in de kijker. Zo wordt er in onze regio de kunstroute #herecomestheflood over 23 gemeenten tussen Antwerpen en Gent uitgerold. De werken langs het parcours kun je gratis bekijken van 23 juni tot 31 augustus. Ze vormen de uitvalsbasis voor gegidste wandelingen, fietstochten, animatie en tal van activiteiten doorheen de zomer.

Ontdek alle activiteiten

STROOM in Zwijndrecht

Fotokubus Rem van den Bosch

In Zwijndrecht kun je de fotokubus van fotograaf Rem van den Bosch rond het thema #herecomestheflood vinden aan het Half Maan/Defensieve Dijk. Maar trek er gerust op uit en ontdek ook de andere kubussen in Kruibeke, Temse of de regio Klein Brabant. Kaartjes met route en programma vind je aan de balies van de bibliotheek of kun je aanvragen via de cultuurdienst.

Vlinder- en insectenwandeling


Op zondag 31 juli kun je dit werk en de unieke natuur in de omgeving van dichtbij leren kennen. Neem deel aan een vlinder- en insectenwandeling van 10 tot 12 u. in samenwerking met Natuurpunt. Met zoeken, weetjes en verhalen. We starten aan het begin van de Defensieve Dijk, en stoppen aan de Lange Haagstraat.

Schrijf je in via cultuur@zwijndrecht.be of bel gratis 0800 99 604.

Brochure

De brochure over #herecomestheflood met het zomeraanbod van STROOM en routes langs alle foto’s in Rivierpark Scheldevallei, kun je vanaf eind juni ophalen in het gemeentehuis.

Ontdek alles over STROOM

Gepubliceerd op woensdag 22 juni 2022 8 u.