Kom studeren in JH Den Trechter of in de bib

Studerende jongeren zijn van 10 december t.e.m. 27 januari terug welkom in jeugdhuis Den Trechter en de bibliotheek van Zwijndrecht om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de examens.

Na een succesvolle zonnige en zwoele editie in mei en juni zetten we tijdens de koude maar gezellige examenperiode van december en januari de deuren van het jeugdcentrum en de bibliotheek open zijn voor studerend Zwijndrecht. 

Zowel in het jeugdcentrum Den Trechter als de bibliotheek van Zwijndrecht knettert het haardvuur om jullie welkom te heten.

Dit aanbod geldt voor alle studerende jongeren vanaf maandag 10 december tot en met zondag 27 januari.

Openingsuren Jeugdcentrum: - maandag van 9 tot 15.30 u. - dinsdag van 9 tot 19 u. - alle andere dagen (ook in het weekend) doorlopend van 9 tot 21 u.

 Openingsuren bibliotheek: - maandag, dinsdag en vrijdag van 9 tot 20 u. - woensdag en donderdag van 9 tot 17 u. - zaterdag van 10 tot 13 u. - gesloten op zon- en feestdagen

Wij bieden een stille ruimte met veel licht en een aangename temperatuur, gratis koffie, thee en water, een bureau, stoel en Wi-fi en nog een paar leuke spontane verrassingen. 

Meer info

tayfun.genc@zwijndrecht.be of via Facebook ‘studieruimte Den Trechter’.

 

 

Gepubliceerd op woensdag 5 december 2018 16.38 u.