Koop lokaal tijdens de coronacrisis en steun onze lokale handelaars

We zullen dit jaar minder uitgebreid kunnen feesten. Grote familiebijeenkomsten zijn helaas niet toegelaten. Maar ook in een klein gezelschap maken we het gezellig. Lekker eten hoort er uiteraard bij. Ook nu heb je de keuze om onze lokale handelaars en horeca een hart onder de riem te steken.

Bestel online bij een restaurant of brasserie

Sinds 19 oktober zijn alle restaurants en cafés gesloten door de stijgende coronacijfers. Hoelang de restaurants en cafés nog gesloten blijven is bij het opmaken van dit bericht nog niet bekend. Tijdens de verplichte sluiting van winkels en horeca in maart zijn verschillende horecazaken gestart met het aanbieden van afhaalmaaltijden. Ook tijdens deze tijdelijke sluiting kun je onze lokale handelaars steunen door een heerlijke maaltijd af te halen.

Op www.zwinkelen.be vind je een overzicht van alle lokale horecazaken die afhaalmogelijkheden en/of thuisleveringen aanbieden in onze gemeente. Heb je geen zin of tijd om zelf te koken? Dan vind je hier zeker iets lekker om af te halen of om te laten leveren.

Koop online in winkels

Bij veel winkels in Zwijndrecht kun je nu online bestellen. Bij kledingwinkels bijvoorbeeld kun je nog via facebook of instagram leuke kledij kopen. Op www.zwinkelen.be vind je een overzicht van welke winkels meedoen met Click & collect. Dus koop je eindejaarsgeschenken lokaal en steun onze winkels.

Koop een Zwijndrechtse kadobon

Heb je nu niets nodig maar wil je tijdens deze crisis de lokale ondernemers toch een hart onder de riem steken? Waarom koop je geen Zwijndrechtse kadobon voor jezelf, of voor iemand anders die je dan later kunt gebruiken. De Zwijndrechtse kadobon kun je vinden in de verkooppunten in Zwijndrecht en Burcht of je kunt de bon online aankopen via: https://zwinkelen.be/kadobon/.

De bon is 1 jaar geldig, dus je kunt je bezoek aan je favoriete winkel nog gerust even uitstellen. Maar je zou er de handelaar in deze moeilijke tijden wel alvast mee steunen!

Ook voor bedrijven en verenigingen is deze kadobon een ideaal eindejaarsgeschenk voor hun personeel, vrijwilligers of trouwe klanten.

De meest recente lijst van deelnemende ondernemers waar je de Zwijndrechtse kadobon kunt inwisselen, vind je op https://zwinkelen.be/kadobon/.Gepubliceerd op vrijdag 18 december 2020 10.48 u.