Kruibeeksesteenweg twee weken afgesloten voor herstel wegverzakking

Op de Kruibeeksesteenweg herstelt aannemer De Stadsbader vanaf maandag 8 juli een verzakking in het wegdek, ter hoogte van de Terlochtlaan. De weg wordt twee weken volledig afgesloten tussen Sleutelshof en de Sparrenlaan, tot en met zaterdag 20 juli. Enkel fietsers en voetgangers kunnen er nog door.

De Kruibeeksesteenweg is 7 jaar geleden nog heraangelegd, maar de verzakking van de klinkers in het midden van de weg wordt steeds erger. Daarom gaf de gemeente opdracht aan de aannemer om dit nog binnen de garantieperiode te herstellen.

De werken starten op maandag 8 juli en zullen twee weken duren. De eerste week herstelt de aannemer het wegdek. De tweede week valt tijdens het bouwverlof, dus dan wordt er niet gewerkt. Toch blijft de weg afgesloten omdat de nieuwe ondergrond een week nodig heeft om volledig te kunnen uitharden. Vanaf zondag 21 juli mag het verkeer er terug over rijden.

Omleiding via E17: van 8 tot en met 20 juli

Voertuigen volgen de aangeduide omleiding over de autosnelweg E17, via de Pastoor Coplaan of de Krijgsbaan.

Bussen De Lijn

Ook de bussen van De Lijn volgen de omleiding. Hierdoor zullen ze de haltes richting Kruibeke niet bediend worden.

De Zwijndrechtbus

De Zwijndrechtbus blijft zijn normale route volgen en stopt aan de haltes van De Lijn richting Burcht. Zo is er aansluiting met de bussen van De Lijn in het centrum van Burcht.

 

Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2019 15.51 u.