Kunst in het straatbeeld

Vorige zomer toonden we kunstwerken van lokale artiesten in de affichekasten onze gemeente. Met dit idee wilde de cultuurdienst de lege affichekasten opfleuren. Een half jaar later is er helaas niet veel veranderd. We willen daarom in de affichekasten een nieuwe boodschap van hoop verspreiden.

Lokale kunstenaars maken affiches

We deden een tweede oproep bij lokale kunstenaars om aan de slag te gaan met het thema ‘een nieuw begin, hoop en vertrouwen’. 

Trek erop uit en ontdek 5 hoopvolle kunstwerken in je buurt. Laat je verrassen door het werk van Karin Verhelst, Kristo en Kristo, Christoph De Wit, Evy Van Guyse en Paul De Wachter. Je kunt de 5 werken zowel in Burcht als Zwijndrecht ontdekken.

Collega's kunstenaar?

De cultuurdienst maakt een inventaris van alle (semi-) professionele kunstenaars en artiesten van Zwijndrecht. We weten dat deze lijst zeker nog niet volledig is, daarom deze oproep. Ken je iemand uit onze gemeente die op (semi-)professionele manier iets doet met één of andere vorm van kunst, laat het zeker weten aan cultuur@zwijndrecht.be.

Gepubliceerd op dinsdag 23 februari 2021 12.02 u.