Laatste kans om je te laten vaccineren in september

Ben je nog niet gevaccineerd, of ben je je uitnodiging vergeten tijdens de vakantiemaanden? Deze maand krijg je nog de kans om je te laten vaccineren. In oktober wordt het vaccinatiecentrum afgebouwd. Hieronder vind je de openingsdagen tot en met week 15/9. Laat je vaccineren!

De openingsdagen zijn vanaf nu enkel nog afhankelijk van wanneer 2de prikken staan ingepland. Nieuwe uitnodigingen vertrekken momenteel enkel nog naar 12-jarigen en zijinstromers.

Openingsdagen tot en met week 15/9

  • 3/9: 16-20: 3 lijnen Pfizer
  • 7/9: gesloten
  • 8/9; 12-16: 1 lijn Pfizer
  • 10/9: 16-20: 2 lijnen Pfizer
  • 15/9: 12-16: 2 lijnen Pfizer
  • 17/9: 16-20: 1 lijn Pfizer

Ik ben niet ingegaan op mijn eerste vaccinatie-uitnodiging


Je kunt je inschrijven op de reservelijst van Qvax. Indien je je eerder inschreef, maak je nu kans om opgeroepen te worden via deze reservelijst.

Ik heb mijn eerste vaccinatie-uitnodiging geweigerd maar wil me toch vaccineren

Wens je toch gevaccineerd te worden, dan neem je contact op met de helpdesk van het vaccinatiecentrum T 03 750 16 00 of je trekt je weigering in via Qvax. Daarna ontvang je opnieuw een uitnodiging.

Mijn kind is tussen 12 en 15. Ik wil hem/haar laten vaccineren

Indien je nog geen uitnodiging hebt ontvangen, kun je je aanmelden op Qvax.

De 12 tot 15-jarigen komen bij voorkeur naar het vaccinatiecentrum onder begeleiding van een ouder of voogd. 

Indien iemand anders de jongere vergezelt, dan moet men een toestemmingsbrief van de ouder of voogd meebrengen naar het vaccinatiecentrum. Het in te vullen document kunt u downloaden op laatjevaccineren.be.

Klik hier voor meer info over de vaccinatiecampagne 12 tot 15 jaar.

Laat je vaccineren

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Gepubliceerd op vrijdag 3 september 2021 10.30 u.