Met de Zwijndrechtse kortingsbon steunen we onze lokale handelaars

Heb je de Zwijndrechtse kortingsbon in het infomagazine van juli gevonden? Met deze bon krijg je 5 euro korting bij de lokale handelaars bij een aankoop van 20 euro. Zo willen we de lokale handelaars steunen die moesten sluiten tijdens de coronacrisis. Knip dus snel de bon uit het infomagazine uit.

Omdat onze lokale economie zwaar getroffen werd door de coronacrisis wil de gemeente de lokale ondernemers steunen. Het gemeentebestuur geeft daarom aan elk gezin een kortingsbon van 5 euro (één bon per adres). Als je voor 20 euro bij een lokale handelaar koopt, dan krijg je van de handelaar 5 euro korting op vertoning van deze bon. De handelaar verzamelt de bons en brengt ze binnen waarna de gemeente de handelaar uitbetaalt. Je vindt de bon in het infomagazine van juli. 

  • De bon geeft recht op een éénmalige korting van 5 euro voor een minimale aankoop van 20 euro.
  • De bon is geldig per gezin (1 per adres) en kan dus maar 1 keer gebruikt worden.
  • De bon mag niet gekopieerd worden en mag enkel uit het infomagazine uitgeknipt worden.
  • Vermeld je naam en adres op de bon, anders is deze niet geldig en mag deze niet door de handelaar aanvaard worden.

De kortingsbon kun je gebruiken bij alle handelaars in Zwijndrecht die gesloten waren tot 11 mei tijdens de lockdown. Dit betekent: winkels, kappers, schoonheidsspecialisten, horeca,… met uitzondering van voedingswinkels en de grotere ketens. Vraag dus best even na of ze de bon aanvaarden. Je vindt de lijst met deelnemers in de bijlage.

Je kunt deze bon dus niet gebruiken voor de winkels die open zijn gebleven of vóór 11 mei mochten openen.

De bon is geldig tot 31/08/2020. 

Gepubliceerd op woensdag 1 juli 2020 10.57 u.