Moet je langs de gemeente of OCMW? Maak dan eerst een afspraak!

Sinds november vorig jaar werkt de gemeente op afspraak. Hierdoor blijft de wachttijd aanzienlijk beperkt. Een afspraak maken kan snel via deze website, via het gratis telefoonnummer 0800 99 604 of aan de onthaalbalie van het administratief centrum.

Op deze website

In onze online afsprakenmodule (of de rode knop op de homepage) kies je eenvoudig het product of de dienstverlening die je nodig hebt, je kiest een datum en een tijdstip en je bevestigt. Zo eenvoudig is dat.

Je krijgt bovendien te zien wat je bij je afspraak moet meebrengen, bijvoorbeeld pasfoto’s of documenten. Die afspraken kun je vastleggen in onze online afsprakenmodule.

Gratis op 0800 99 604

Je kunt ook via de telefoon een afspraak maken. Dat kan gratis op het nummer 0800 99 604. Dat is het nummer van ons nieuwe klantencontactcenter. Voor alle vormen van dienstverlening kun je hier gratis telefonisch terecht.

Aan de onthaalbalie

Ten slotte kun je bij onze medewerkers van de onthaalbalie terecht. Ook zij kunnen voor jou een afspraak vastleggen op een moment dat jou past. Weet dat je in dit geval niet rechtstreeks aan een balie terecht kunt, reeds gemaakte afspraken krijgen uiteraard voorrang.

Snelbalie

Voor een aantal producten hoef je geen afspraak te maken. Daarvoor kun je terecht bij de snelbalie. Als je twijfelt kun je vooraf telefonisch informeren op 0800 99 604.

Gepubliceerd op woensdag 20 juni 2018 10.42 u.