Mooimakers en de strijd tegen zwerfvuil

Begin dit jaar deed de gemeente een oproep aan de bewoners om mee te strijden tegen het zwerfvuil in de omgeving. We hadden het nooit durven hopen, maar intussen hebben we al meer dan 50 mooimakers voorzien van een grijpstok, handschoenen, vuilzakken en een fluo hesje. Een dikke merci!

Bedankt mooimakers

We willen alle mooimakers bedanken voor de inspanningen die jullie leverden. Jullie dragen bij aan een leefbare gemeente, en een propere omgeving.

Maar zwerfvuil is een veelkoppig monster, dat zeker met de Corona-pandemie zich van zijn lelijkste kant laat zien. De mooimaker-ridders zullen met gezamenlijke krachten moeten blijven strijden.

Word ook mooimaker

Ben je het zelf beu dat jouw omgeving wordt besmeurd, en wil je het gevecht aangaan tegen het monster, meld je dan aan bij de gemeente via milieu@zwijndrecht.be.

Je ontvangt van ons dan wapens om het monster in jouw omgeving te gaan bestrijden. De gemeente zorgt ook voor een verzekering.

Allen voorwaarts, mooimakers!

Gepubliceerd op dinsdag 29 december 2020 18 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).