Nieuw autodeelproject vanaf eind maart

Meer en meer verschijnt autodelen in het straatbeeld. Autodelen biedt dan ook grote milieu-, sociale en economische voordelen. Daarom promoten we ook in Zwijndrecht autodelen. Naast Cambio komt er eind maart een nieuw autodeelproject.

Cambio is al enkele jaren actief in onze gemeente. Hun aanbod werd recent uitgebreid met een extra wagen in Zwijndrecht, en een eerste wagen in Burcht.

Een nieuw autodeelproject

Vanaf eind maart starten we met een tweede partner (Autopartners Share) een autodeelproject met volledig elektrische deelwagens. En dit doen we samen met nog 9 andere Wase gemeenten. Deze maand kan je de wagen al in het straatbeeld spotten. Vanaf maart volgt meer informatie over dit deelsysteem.

Doe mee aan de selfie-actie en ontvang een voucher

Ben je benieuwd en geïnteresseerd in autodelen maar wil je alles eens op je gemak testen? Doe deze maand dan zeker mee aan de selfie-actie en ontvang een voucher ter waarde van 15 euro (te gebruiken vanaf 27/03/2021) om gebruik te maken van de elektrische deelwagen. Meer info en deelnemen: https://interwaas.be/selfie-actie-autodelen

Gepubliceerd op dinsdag 9 februari 2021 15.01 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).