Nieuw programma bekend voor OC 't Waaigat

We dagen je uit om te proeven van een nieuw bruisend cultuurseizoen voor het hele gezin. Een cultureel avondje of middagje uit vlakbij huis! Benieuwd wat we vanaf september in petto hebben?
  • Kom genieten van heel wat klinkende namen zoals Barbara Dex, Carry Goossens, Pascal Platel, Henk Rijckaert, Kamal Kharmach, William Boeva,…
  • Ontdek een mooi staaltje lokaal talent met de Brassband Burgipja, het koor De Wase Kantorij, Walrus of jeugdtheater Kip met Kop.
  • Laat je kinderen kennismaken met de Muziekmekaniek van Karel Ronaldo Creemers (circus Ronaldo), dans van Okidok, een vuurshow of stand-up comedian Rookie!

Ontdek hier het volledige programma voor 2019 - 2020

Ticketverkoop start maandag 17 juni om 10 u.

Wil jij de beste plaatsen tegen een scherpe prijs? Reserveer dan snel je tickets.

Je kunt tickets telefonisch, via mail, aan de balie van ’t Waaigat of via de website www.waaigat.be reserveren.

De ticketbalie gaat met vakantie van 1 juli tot en met 15 augustus. Telefonische en mailreservaties blijven wel mogelijk. Vanaf vrijdag 16 augustus kun je terug aan de balie van ’t Waaigat terecht.

Abonnement

Als je regelmatig een voorstelling wenst bij te wonen, kies je best voor een abonnement. Je kiest 5 verschillende voorstellingen en geniet dan van het voordelige abonnementstarief. Je krijgt automatisch de laagste prijs bij elke voorstelling. (exclusief voorstellingen via livecomedy.be)

Kortingen en Z-pas

OC ‘t Waaigat geeft korting aan -26 jaar, +65 jaar, aan studentenkaarten en groepen van minimum 10 personen.

Inwoners in het bezit van een Z-pas krijgen ook een korting. Een kaart kost de helft van de abonnementsprijs.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van de voorstellingen in OC ’t Waaigat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak regelmatig kans op een duoticket.

Nieuwe brochure Acc’enten

De nieuwe brochure van Acc’enten met daarin alle programma’s van de cultuur- en gemeenschapscentra in het Waasland ligt vanaf begin juni aan de balies van OC ’t Waaigat, de bibliotheek en het administratief centrum.

Meer info

OC ’t Waaigat, Kerkplein 1 03 250 49 90 - waaigat@zwijndrecht.be - www.waaigat.be

Openingsuren: ma-woe-vrij van 9 tot 12 u. / di van 16 tot 19.30 u.

Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2019 14.50 u.