Nieuwe Zowiezo brochure: Inschrijven herfst- en kerstvakantie 12 oktober

Heb je de nieuwe brochure met de activiteiten voor de herfstvakantie al in de boekentas van je kleuter of lagereschoolkind gevonden? De nieuwe ZoWieZo folder is een uitgebreide brochure met extra informatie over de vakantiewerking. Inschrijvingen voor de herfst-en kerstvakantie vanaf 12 oktober.

Wat is er veranderd?

De nieuwe ZoWieZo folder is een uitgebreide brochure met extra informatie over de vakantiewerking. Er komen jaarlijks nog maar drie ZoWieZo brochures uit voor volgende vakantieperiodes: herfst- en kerstvakantie, krokus- en paasvakantie en de zomervakantie. Hierdoor zijn er vanaf schooljaar 2020-2021 ook nog maar drie inschrijvingsmomenten.

Gaat je kind niet in Zwijndrecht naar school maar wil je toch graag de nieuwe ZoWieZo brochure bekijken? Dan kun je een brochure halen in de bib van Zwijndrecht.

Inschrijven voor herfst- en kerstvakantie

Inschrijven voor zowel de herfstvakantie als de kerstvakantie kan vanaf maandag 12 oktober om 19 u. Ook het inschrijvingsmoment van de krokus- en paasvakantie zal vanaf dit jaar steeds één inschrijvingsmoment zijn.

Inschrijven kan online via www.i-school.be of fysiek in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is open op 12 oktober van 19 tot 19.30 u. Nadien kun je na afspraak langskomen op het gemeentehuis. Een afspraak maken kan via www.zwijndrecht.be.

We hopen dat alle activiteiten kunnen doorgaan zoals gepland. Alle activiteiten zijn onderhevig aan veranderingen in verband met Covid-19. Veranderingen in het programma worden gecommuniceerd via de website en via het inschrijvingsprogramma: I-school. Hou dus zeker deze kanalen in de gaten.

Activiteiten én voor- en naopvang!

Vanaf de herfstvakantie wordt de voor- en naopvang weer georganiseerd door Kobbe (kleuters) en Kozze (lagereschool). Als inwoner van Zwijndrecht kun je gebruik maken van voor- en naopvang bij de ZoWieZo activiteiten.

Er is vervoer tussen de activiteiten en Kobbe en Kozze. Je hoeft je kind niet apart in te schrijven voor de voor- en naopvang als de opvangduur voor en na een ZoWieZo activiteit korter is dan 3 uur.

Maak je voor het eerst gebruik van kinderopvang Kobbe en Kozze, dus ook voor- en naopvang, neem dan op voorhand contact op met dienst kind: kinderopvang@zwijndrecht.be of 0800 99 604.

Mag je kind alleen naar huis na een activiteit of kamp? 

Gelieve de begeleiding hiervan (schriftelijk) 's ochtends bij aanvang van de activiteit op de hoogte te brengen.

Voor al je vragen

Vrijetijdsbalie - Binnenplein 1 – 0800 99 604

zowiezo@zwijndrecht.be – www.zwijndrecht.be/zowiezo

Gepubliceerd op vrijdag 25 september 2020 10.04 u.