Jeugddienst zoekt vrijwilligers

De jeugddienst is op zoek naar jongeren vanaf 16 jaar die zich willen inzetten als vrijwilliger tijdens de schoolvakanties. We organiseren dan leuke activiteiten. En die moeten begeleid worden.

Wie zoeken we?

  • Je bent 16 jaar, of je wordt dit jaar 16
  • Goesting om kinderen en jongeren een toffe tijd te bezorgen
  • Attest ‘animator’ of ervaring is een pluspunt maar zeker niet het belangrijkste

We zoeken animatoren voor:

  • Het begeleiden van ZoWieZo activiteiten, workshops en kampen
  • Speelplein ’t Ravotterke
  • Pretcamionette (mobiele speelpleinwerking op speelterreintjes)
  • Helpen bij evenementen zoals: de Buitenspeeldag, Scholenveldloop, …

Centje bijverdienen

Vrijwilligerswerk is niet hetzelfde als een studentenjob. Je kunt zelf kiezen wanneer je wil werken. Voor je vrijwilligerswerk krijg je een onkostenvergoeding (en ben je verzekerd). Daarnaast word je goed in de watten gelegd met drankjes, hapjes, veel liefde en kun je (gratis) meedoen met leuke teambuildingsactiviteiten en leerrijke vormingen.

Speelplein ’t Ravotterke

Speelplein 't Ravotterke is er voor kinderen van 5 jaar tot en met 14 jaar. De werking wordt gedragen door vrijwillige, zeer enthousiaste animatoren vanaf 16 jaar en ondersteund door de jeugddienst.

Wat doet een animator?

Een dag op het speelplein start voor de animatoren om 8 uur. In de voormiddag voorzien de animatoren een uitdagende activiteit in thema. De activiteiten bereiden de animatoren zelf voor met ondersteuning van de hoofdanimatoren. In de namiddag spelen de animatoren samen met de kinderen op de verschillende speelzones op het speelplein.

Zin om animator te worden?

jeugddienst@zwijndrecht.be - 0800 99 604

Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2022 9.54 u.