Wielertoerrit van Nederlands naar Belgisch Zwijndrecht (en terug)

Ben je een echte wielerliefhebber? Dan mag je de 42e editie van deze toertocht van 215 km voor wielertoeristen op zaterdag 25 mei zeker niet missen! Je kan ook voor 115 km gaan (enkele rit). De inschrijvingen zijn geopend!

We fietsen aan een gemiddelde snelheid van 26 km per uur van Zwijndrecht Nederland naar Zwijndrecht België en terug. Je kiest zelf of je na 115 km afhaakt of de terugweg naar Nederland wil aanvatten. Uitgebreide medische begeleiding, een bezemwagen en een materiaalwagen zorgen voor onbegrensd en veilig fietsplezier.

De sportdienst voorziet bus- en fietsvervoer tot op de vertrekplaats in Nederland. Als je ’s namiddags terugfietst naar Nederland dan zorg je zelf voor vervoer terug naar België.

De deelnameprijs bedraagt 12 euro. Voor het vervoer tot op de startplaats betaal je 5 euro extra. De opbrengst gaat naar het Kinderfonds tegen Kanker.

Inschrijven (vanaf 2 april)

Concrete info

Vertrek om 6 u. aan de sporthal, Fortlaan 10, 2070 Zwijndrecht. Fietsen worden vanaf 5.30 u. ingeladen. Aankomst in Zwijndrecht België aan de sporthal, Fortlaan 10 rond 12.50 u. Aankomst terug in Zwijndrecht NL rond 18.30 u. (in dat geval voorzie je dus zelf vervoer terug naar België)

OPGELET! Het dragen van een fietshelm is verplicht.

 

 

Gepubliceerd op maandag 1 april 2019 13 u.