Nog enkele plaatsen vrij voor ZowieZo in de krokusvakantie

Ouders die noodopvang nodig hadden, hebben zich maandagavond kunnen inschrijven voor ZowieZo. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de sport-jeugd kampen en kinderopvang Kozze. Ouders die ook opvang kunnen gebruiken, ook de thuiswerkenden, mogen hun kinderen nu dus ook inschrijven.
We willen iedereen hartelijk bedanken voor het begrip en de bereidwilligheid om ouders die dringend opvang nodig hadden in de krokusvakantie voor te laten tijdens het nieuwe inschrijvingsmoment maandagavond.

Volgende plaatsen zijn nog vrij:

  • Kleuterkamp mega monsters (2017-2015) Sporthal Den Draver - 14 plaatsen
  • Spelkamp i.s.m. Chiro (2014-2009) - 47 plaatsen
  • Sportkamp i.s.m. THOBE (2014-2009) - 8 plaatsen

Let op: deze kampen zijn van 10 tot 16 u. Er is voor- en na-opvang voorzien van 8u30 tot 17 u. Om de bubbels te respecteren is er geen voor/of naopvang in Kobbe/Kozze mogelijk.

  • Kinderopvang Kozze (2014-2009)- 10 plaatsen

Meer info of vragen?

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het inschrijven van je kind(eren)? Dan kan je terecht bij de Vrijetijdsbalie via het gratis nummer: 0800 99 604 of via e-mail: zowiezo@zwijndrecht.be.

Leuk spelen thuis?

Thuis op zoek naar een fijne vrijetijdsbesteding voor de kinderen? Je kan gratis spel- en sportboxen uitlenen (nog 6 speelboxen ter beschikking). Mail je naam, je contactgegevens en de leeftijd van je kind(eren) naar jeugddienst@zwijndrecht.be. Op donderdag 11 februari krijgen de 10 eerste aanvragers een spel- en sportbox uitgeleend.

Gepubliceerd op dinsdag 9 februari 2021 19.26 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).