Raad voor maatschappelijk welzijn OCMW

De raad voor maatschappelijk welzijn is het hoogste bestuursorgaan van het OCMW waar de belangrijkste beslissingen worden genomen. Aan het hoofd staat de voorzitter, die ook voorzitter is van de gemeenteraad. De leden van de gemeenteraad zijn automatisch lid van de raad voor maatschappelijk welzijn.

Vergadering bijwonen

De raad voor maatschappelijk welzijn vergadert elke 4e donderdag van de maand, met in 2019 een uitzondering op 21 maart. Je kunt de vergaderingen bijwonen als toeschouwer. De zitting begint na afloop van de gemeenteraadszitting, die om 20 u. start.

Agenda en verslagen raadplegen

Je kunt voor elke zitting de agenda raadplegen. Zo weet je vooraf welke punten zullen besproken worden. Je kunt ook de verslagen van de voorbije zittingen lezen. Gebruik de link hieronder en zoek je vergadering in de kalender of je onderwerp in het zoekveld.

Ga naar de zittingenkalender

Vergadering beluisteren, live of uitgesteld

Je kunt de zittingen online beluisteren, tijdens de zitting zelf, of nadien op een moment dat voor jou het best uitkomt.

Beluister de zittingen

Samenstelling

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).