Registratieprobleem abonnement De Lijn  voor 25-jarigen

Word je dit jaar 25 en heb je al een abonnement aangevraagd via het portaal van de Lijn? Door een registratieprobleem wordt dit abonnement niet verlengd tot 31 december 2021 maar tot het einde van de maand waarin je 25 jaar wordt. Stuur een mail naar leven@zwijndrecht.be en wij helpen je verder.

Probleem voor de 25-jarigen

Word je dit jaar 25 jaar (geboren in 1996), dan krijg je een gratis abonnement van De Lijn door je te registreren via www.delijn.be/buzzyzwijndrecht. Deze werkwijze staat helaas nog niet helemaal op punt en er is een probleem met de registratie. Je abonnement is slechts geldig tot het einde van de maand waarin je 25 jaar wordt. Na je 25ste verjaardag kun je je ook niet meer registreren op het portaal.

Verlenging aanvragen tot eind 2021

Heb je je geregistreerd of ben je van plan dit te doen? Stuur een mail naar leven@zwijndrecht.be en vraag om je abonnement tot 31 december 2021 te verlengen. Wij hebben dan jouw toestemming om je persoonsgegevens door te geven aan de Lijn en zorgen voor de verlenging van je abonnement tot eind 2021.

Gepubliceerd op vrijdag 5 februari 2021 10.42 u.