Reservatie sportinfrastructuur sportseizoen 2021-2022

Verenigingen kunnen hun aanvragen op seizoenbasis voor de reservatie van sportcentrum Den Draver, het voetbalterrein en de atletiekpiste indienen vanaf 1 maart 2021 voor het sportseizoen 2021-2022. Het sportseizoen loopt van 1 augustus 2021 tot en met 30 juni 2022.

Aanvraag verenigingen voor 15 april

De deadline voor het indienen van de aanvragen ligt vast op 15 april. Aanvragen die toekomen na deze datum behandelen we pas na de jaarlijkse opmaak van de kalender.

Het ‘aanvraagformulier sportinfrastructuur’ vind je op www.zwijndrecht.be/aanvraagformulier-sportinfrastructuur. Onderaan het formulier kun je je eigen planning/bestand toevoegen.

Vrij aanvragen vanaf 31 augustus

Tijdens de aanvraagperiode neemt een medewerker van de dienst Sport contact op met de verantwoordelijke(n) van de verenigingen om naar eventuele alternatieven te zoeken indien nodig.

De kalender wordt ten laatste op 31 augustus vastgelegd. Na 31 augustus wordt de agenda vrijgegeven en kan je de sportinfrastructuur tot op de dag zelf aanvragen.

Gepubliceerd op maandag 15 februari 2021 15.49 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).