Serviceflats 't Lam en Het Glazen Huis

Serviceflats 't Lam

Polderstraat 1, 2070 Zwijndrecht

Het serviceflatgebouw ’t Lam bestaat uit 26 individuele serviceflats voor senioren (gezinnen en alleenstaanden). Deze serviceflats werden in 1997 opgericht in het kader van het BEVAK-systeem. Deze serviceflats zijn voorzien van enkele veiligheidsfuncties: camerabewaking, branddetectiesysteem en welzijnsalarmering (24u op 24u permanentie).

Verder beschikt elke flat over een individuele inkom, ruime living, ingerichte kooknis, een buitenterras voor de flats op de verdiepingen, ruime slaapkamer, individuele bergruimte en een moderne aangepaste badkamer met zitdouche. De verwarming is elektrisch met accumulatiekachels.

De gemeenschappelijke ruimten bestaan uit: een ontmoetingsruimte op het gelijkvloerse, 2 zithoeken op de verdiepingen, een ingerichte wasserette met wasmachine en droogkast, een overdekte fietsenberging, een afvalcontainerpark en een gemeenschappelijke tuin met terras.

Serviceflats Het Glazen Huis

Seefhoeklaan 12-40, 2070 Zwijndrecht

Het Glazen Huis bestaat uit 14 individuele flats. 
Het gebouw is gelegen aan de Seefhoeklaan nummers 12 t.e.m. 40 (bij de Kerkstraat) in de deelgemeente Burcht. Het bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Burcht. 

In het gebouw is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met krantenhoek, een wasserette, een fietsenberging en een lift. 
Elke flat is voorzien van een individuele inkom, een living, een ingerichte keuken, een gemeenschappelijk buitenterras, een slaapkamer, een badkamer met zitdouche en een individuele berging. De flats zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
In de flatjes beschikt men over een noodoproepsysteem. Hier kan men 24 uur op 24 uur terecht voor hulp in geval van nood. Het Glazen Huis heeft ook zijn eigen branddetectiesysteem en er is een afvalcontainerpark.

Info en aanvragen op serviceflats.zwijndrecht@zpw.be