Shaka gamen: groepswerking voor jongeren die regelmatig gamen

Ben je een gamer tussen 13 en 17 jaar oud? Krijg je weleens te horen dat je te veel gamet? Dan is deze groepswerking iets voor jou.

Wat?

Tijdens een kort groepsprogramma met 3 tot 10 deelnemers laten we je op een creatieve manier nadenken over je gamegedrag. Je ouder(s) of verwijzer nodigen we mee uit bij een intake- en evaluatiegesprek. We verwachten ook van hen dat ze een online infoavond over gamen volgen. Als je na teamoverleg niet in aanmerking komt voor dit groeps-aanbod, start een individueel programma.

Hoe?

Via een online groepsprogramma brengen we jongeren met dezelfde passie voor gamen samen. Zo kunnen jullie van elkaar leren. Omdat social distancing en mondmaskers online niet bestaan, organiseren we dit groepsaanbod van achter onze computer. Zo hoeven jullie na school het huis zelfs niet meer uit! 

Wanneer?

Individueel intakesgesprek met ouder(s) of verwijzer: op afspraak

Online groepsprogramma:

woensdag 10 maart 2021 van 14 tot 16 u.

woensdag 17 maart 2021 van 14 tot 16 u.

woensdag 24 maart 2021 van 14 tot 16 u.

woensdag 31 maart 2021 van 14 tot 16 u.

Terugkomdag met groepsactiviteit: woensdagnamiddag 28 april 2021 (meer info volgt)

Individueel evaluatiegesprek met ouder(s) of verwijzer: op afspraak. We verwachten van je ouders dat ze actief meedoen aan dit programma en aanwezig zijn op het individueel adviesgesprek. Op voorhand moeten zijn ook een online infosessie over gamen volgen.

Prijs?

Kostprijs: gratis, maar verwachten van jou en je ouders een inspanning. Iedereen volgt alle sessies. Ook van je ouder(s) of verwijzer verwachten we betrokkenheid. Zij moeten aanwezig zijn op het intakegesprek, een adviesgesprek en het evaluatiegesprek.

Begeleiders

Eline De Maesschalck - regio Beveren, Kruibeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas en Zwijndrecht

0479 35 73 51 | elinedemaesschalck@cggwaasendender.be

Gepubliceerd op dinsdag 2 maart 2021 10.27 u.
alert-box-close-text

Info over de PFOS-verontreiniging 

Meer info over PFOS