Sociale diensten en dienst Leefomgeving verhuizen

Vanaf maandag 24 juni verhuizen de dienst Leefomgeving en de sociale diensten van gemeente en OCMW naar het gemeentehuis aan het Binnenplein. Het gemeentehuis werd volledig vernieuwd en is nu klaar om ook de klanten van die diensten te ontvangen.

Sociale diensten (dienst Welzijn)

De dienst Welzijn verhuist maandag 24 juni van het OCMW-gebouw naar het gemeentehuis. Het gaat om de maatschappelijk werkers, de dienst schuldbemiddeling, de jurist, de psycholoog, het woonloket, de welzijnsbalie en de budgetmeter.

Een afspraak maken

Voor de maatschappelijk werkers, de dienst schuldbemiddeling, de jurist, de psycholoog, het woonloket en vragen over pensioenen en tegemoetkomingen moet je net zoals vandaag vooraf een afspraak maken.

Op het tijdstip van je afspraak kom je naar het gemeentehuis. Je biedt je aan bij het onthaal en onze onthaalmedewerkers zullen je aanmelden. Je neemt daarna plaats in de wachtzaal. Je maatschappelijk assistent of de persoon met wie je een afspraak hebt komt je ophalen in de wachtzaal en jullie gaan samen naar één van onze spreekruimtes.

Als je al cliënt bent bij een maatschappelijk werker, blijf je uiteraard bij dezelfde persoon komen.

Welzijnsbalie en budgetmeter

De welzijnsbalie en de budgetmeter zijn open tijdens de openingstijden van het administratief centrum. Buiten deze openingstijden kun je hier niet terecht.

Dienst Leefomgeving

Hier gaat het om de diensten ruimtelijke ordening, milieu en duurzaamheid, lokale economie en mobiliteit. Deze diensten verhuizen van het gebouw aan de Laarstraat 90 naar het gemeentehuis aan het Binnenplein. De dienstverlening blijft dezelfde. Je maakt nog steeds vooraf een afspraak via www.zwijndrecht.be of via ons gratis telefoonnummer 0800 99 604. Het enige verschil is dat we je nu ontvangen in het vernieuwde gemeentehuis.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 12.30 u. en 14.00 - 16.00 u.
Dinsdag 16.00 – 19.30 u.
Woensdag 08.30 – 16 u.
Donderdag 08.30 – 12.30 u.
Vrijdag 08.30 – 12.30 u.

Brievenbus

Alle brieven en documenten bezorg je vanaf 24 juni op het adres:

Gemeente Zwijndrecht - Binnenplein 1 - 2070 Zwijndrecht

Je mag ook zelf documenten in de brievenbus steken. Je vindt die tegen de muur links naast de hoofdingang. De brievenbus aan het OCMW-gebouw en in de Laarstraat zijn dan niet meer in gebruik.

MEER INFO

0800 99 604 - www.zwijndrecht.be

Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2019 11.50 u.