Speelplein ’t Ravotterke verhuist naar Sportpark De Wallen

Vanaf deze zomer zit Speelplein ’t Ravotterke op een nieuwe locatie. We verhuizen naar Sportpark De Wallen op de Heirbaan in Burcht. Het speelterrein ligt naast de tennisterreinen.

Op bijgevoegde kaart zie je de verschillende routes naar het speelplein. Je kunt het speelplein bereiken met de auto, de fiets en te voet. Parkeren kan op de parking van Sportpark de Wallen, aan de straatkant. Je brengt je kind(eren) te voet van de parking naar het speelplein.

Opgelet: De nieuwe locatie is enkel tijdens de zomervakanties. In de Paasvakantie bevindt het speelplein zich nog steeds in het jeugdcentrum Den Trechter, Dorp Oost 42, Zwijndrecht.

Wat is het speelplein?

‘t Ravotterke, dat is elke dag dolle pret beleven, knutselen, bouwen, spelen met al je vriendjes en nog zoveel meer! Op het speelplein spelen kinderen een hele dag lang onder begeleiding van vrijwillige, zeer enthousiaste jongeren vanaf 16 jaar.

Voor wie?

Het speelplein is er voor iedereen vanaf het jaar dat je 5 jaar wordt tot en met 14 jaar.

Wanneer? 

Openingsweken zomervakantie:

  • 8 t.e.m. 12 juli
  • 15 t.e.m. 19 juli
  • 22 t.e.m. 26 juli
  • 5 t.e.m. 9 augustus
  • 12 t.e.m. 16 augustus (15 augustus is het speelplein niet open)
  • 19 t.e.m. 23 augustus

Je kunt je kind brengen tussen 8.30 en 9 u. Ophalen kun je tussen 16.30 en 17 u.

Je kind kan ook een halve dag naar het Speelplein gaan. Dan kun je je kind brengen of ophalen tussen 12 en 12.30 u.

Opgelet: dit is niet op vrijdag, dan gaan we steeds op pad en blijft je kind een hele dag op het speelplein. Vervoer van en naar Kobbe of Kozze is ’s ’morgens en s ’avonds voorzien, niet tijdens de middag.

Prijs?

Een dag ravotten, lang of kort, kost 3 euro per dag. Met de Z-pas krijg je 50 % vermindering op een dagje spelen op het speelplein. 

Meer info

Snelbalie - Binnenplein 1 - 0800 99 604

zowiezo@zwijndrecht.be

www.zwijndrecht.be/zowiezo

Gepubliceerd op maandag 6 mei 2019 12.21 u.