Sport- en spelactiviteiten en uitstappen

Dit aanbod van activiteiten kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Zwijndrecht organiseert elke vakantie voor alle kleuters vanaf derde kleuterklas, alle lagere schoolkinderen en alle tieners verschillende activiteiten: uitstappen, knutsel, muziek, kunst, zotte dingen, …
Per vakantie krijgen kinderen via de kleuter- en lagere scholen van Zwijndrecht een folder met daarin alle informatie. Ook online kan je deze folder bekijken. Wil je weten wat je tijdens de volgende schoolvakantie kan doen: kijk dan hier in de vakantiefolder.

Voor- en naopvang

Zomer 2020: door Corona is ons aanbod helemaal anders!

Het wordt geen gewone zomer. Rekening houdend met alle opgelegde richtlijnen en maatregelen, met het spelplezier van de kinderen en met ondersteuning van de sectoren jeugd en sport, kwamen we tot een aanbod in zes opvanglocaties. Je kan in bijgaande flyer het aanbod raadplegen.

Voor- en naopvang op elke locatie

Er wordt voor- en na opvang voorzien op alle locaties van 7 u. t.e.m. 18.30 u. behalve in Jeugdhuis den Trechter. Kinderen zullen dus na een sportactiviteit niet meer naar de kinderopvang worden vervoerd maar blijven spelen in de sporthal.

De voor- en naopvang is uitzonderlijk inbegrepen in de prijs van de sport- en spelkampen en speelplein 't Ravotterke. De prijs van de kampen en het speelplein blijft dus hetzelfde.

Inschrijven vanaf 15 juni om 19u.

Je kan inschrijven voor het gemeentelijk ZoWieZo aanbod: speelplein, kinderopvang en sport- en spelkampen vanaf maandag 15 juni om 19u. Je kind inschrijven voor het vakantieaanbod kan online via I-school.be of op het gemeentehuis.

Andere vakanties: 

Gaat je kind naar een activiteit? Dan is voor- en naopvang in Kobbe of Kozze mogelijk. Het tarief kinderopvang wordt dan gefactureerd. Er is vervoer voorzien naar en van de activiteit. Meld dit zeker in de ochtend aan de begeleiding van de kinderopvang. Je hoeft je kind in dit geval niet op voorhand in te schrijven voor Kobbe of Kozze. Opgelet, Je moet je wel op voorhand inschrijven als de opvangduur voor en/of na de activiteit in totaal drie uur of langer is. Vervoer zonder gebruik van Kobbe of Kozze is niet toegestaan. Kinderen die na een activiteit niet opgehaald zijn, worden naar Kobbe (kleuters) of Kozze (lagere school) gebracht.

 

Voorwaarden

Alle kinderen zijn welkom indien ze de gewenste leeftijd hebben voor de activiteit.

Om van kinderopvang Kobbe en Kozze gebruik te maken moet je registreren. Contacteer de dienst Kind op 0800 99 604 of via kinderopvang@zwijndrecht.be. We maken dan een afspraak in de opvanglocatie. Daar geven we uitleg over onze werking en vragen we ook om registratieformulier in te vullen.

Zomer 2020: 

Voor- en naopvang op elke locatie

Er wordt voor- en na opvang voorzien op alle locaties van 7 u. t.e.m. 18.30 u. behalve in Jeugdhuis den Trechter. Kinderen zullen dus na een sportactiviteit niet meer naar de kinderopvang worden vervoerd maar blijven spelen in de sporthal.

De voor- en naopvang is uitzonderlijk inbegrepen in de prijs van de sport- en spelkampen en speelplein 't Ravotterke. De prijs van de kampen en het speelplein blijft dus hetzelfde.

Hoe aanvragen ?

Je moet als ouder een profiel hebben aangemaakt in het inschrijvingsprogramma, I-school.
of maak een afspraak op een profiel aan te maken via zowiezo@zwijndrecht.be. Nadien ontvang je een login en paswoord. Vanaf dan kan je je kind steeds online of op het gemeentehuis laten inschrijven voor de gewenste activiteiten.

Om van de voor- en naopvang in Kobbe en Kozze gebruik te maken moet je registreren. Contacteer de dienst Kind op 0800 99 604 of via kinderopvang@zwijndrecht.be. We maken dan een afspraak in de opvanglocatie. Daar geven we uitleg over onze werking en vragen we ook om registratieformulier in te vullen.

Maak je profiel op I-school

Schrijf online in

Kostprijs

Spel- en sportkampen

Regulier tarief: 11 euro/dag of 55 euro/voor 5 dagen

Sociaal tarief: 5,5 euro/dag of 27,5 euro/voor 5 dagen

Speelplein 

Regulier tarief: 4 euro/dag of 20 euro/voor 5 dagen

Sociaal tarief: 1 euro/dag of 5 euro/voor 5 dagen

Kinderopvang Kozze en Kobbe

Kinderopvang wordt gefactureerd en de prijs wordt berekend aan de hand van het aantal uren je in de kinderopvang verblijft. Voor de juiste informatie kan je best de pagina van kinderopvang in de vakanties op de website raadplegen.

Meer info

Vragen?

Heb je nog vragen. Wil je graag meer informatie. Dan kan je de vrijetijdsbalie bereiken via zowiezo@zwijndrecht.be of via het telefoonnummer: 0800 99 604

We wensen iedereen alvast een ZoWieZo plezante en veilige zomervakantie toe!