Open call: Tour Elentrik zoekt artistiek talent!

Ben jij tussen de 15 - 30 jaar? We zijn op zoek naar schilders, tekenaars, illustratoren en lokale creatievelingen die mee willen werken aan Tour Elentrik, een street-art project waar oude en lelijke elektriciteitskasten worden voorzien van een kleurrijk laagje kunst! Stel je kandidaat!

Tour Elentrik

Tour Elentrik is een street art-project opgestart door Treepack waar lokale en professionele artiesten samen aan de slag gaan om oude en lelijke nutskasten te voorzien van een kleurrijk laagje kunst! Amateur or professional? Iedereen is welkom! 

De cultuur- en jeugddienst is op zoek naar artistiek talent in de vorm van (amateur)kunstenaars of lokale creatievelingen (tussen 15 en 30 jaar) die zich kandidaat stellen om een ontwerp aan te brengen op een nutsvoorzieningskast. 

Ben jij creatief aangelegd en heb je interesse om deze zomer zo’n kastje onder handen te nemen? Stel je dan kandidaat via bit.ly/tourelentrik of stuur een mailtje naar jeugddienst@zwijndrecht.be met je naam, motivatie, e-mail en telefoonnummer. Heb je een portfolio? Dan mag je deze zeker mee bezorgen!

Op basis van de toegestuurde info wordt er door een anonieme jury een selectie gemaakt.

Workshops

Veel goesting, maar weinig of geen ervaring? Tijdens de zomer voorzien we een workshop waarin we de basistechnieken uitleggen en veel tips & tricks om direct aan de slag te kunnen.

Tour Elentrik is een samenwerking tussen Treepack en de Gemeente Zwijndrecht.

Gepubliceerd op donderdag 24 juni 2021 10.20 u.