Tweede fase wegenwerken Statiestraat vanaf 6 augustus

Deel twee van de wegenwerken in de Statiestraat start op maandag 6 augustus. Het gedeelte vanaf de Fortlaan tot en met het kruispunt met de Regenbooglaan wordt dan heraangelegd, maar de handelaars blijven bereikbaar. De werken moeten afgerond zijn op 1 september, nog voor de eerste schooldag dus.

Handelaars blijven bereikbaar

Er wordt een omleiding voorzien voor fietsers en voertuigen, het gaat over dezelfde omleiding als tijdens fase een. Wie met de auto komt en in de Statiestraat moet zijn kan parkeren op de ruime parking aan het sportcentrum. Het voetpad in de Statiestraat kun je wel blijven gebruiken, dus de handelaars blijven bereikbaar.

Regenbooglaan en Tassynsstraat

Aangezien het kruispunt met de Regenbooglaan heraangelegd wordt, kun je tijdelijk in twee richtingen door de Regenbooglaan rijden. Ook de J.B. Tassynsstraat kan je via de Statiestraat niet in, maar de slagboom in die straat blijft tijdens de werken wel doorlopend omhoog staan.

Zwijndrechtbus

Ook onze Zwijndrechtbus moet omrijden en maakt gebruik van de vervanghalte die vervoersmaatschappij de Lijn voorziet op de hoek van de A. Van Roeyenstraat en N70.

Concreet wil dit zeggen:

  • Halte Station: blijft normaal bediend
  • Halte Regenbooglaan: wordt niet bediend
  • Halte Dorp West: wordt niet bediend. 
  • Vervanghalte op de hoek van de A. Van Roeyenstraat en N70.
Gepubliceerd op vrijdag 3 augustus 2018 11.11 u.