Update werken Polderstraat: uitgraven bufferbekken

In de Polderstraat overbrugt de aannemer de slechte weersomstandigheden door de grondwerken van het bufferbekken uit te voeren. Over een lengte van 250 meter wordt een nieuw bekken uitgegraven om regenwater op te vangen.

Uitgraven bufferbekken

De voorbije weken heeft de overvloedige regenval de werken in de Polderstraat sterk bemoeilijkt. Om de slechte weersomstandigheden te overbruggen is de aannemer momenteel bezig met de grondwerken van het bufferbekken. Over een lengte van 250 meter wordt een nieuw bekken uitgegraven om regenwater op te vangen.

Begin maart rioleringswerken

De werken aan het bufferbekken moeten eerst uitgevoerd worden om daarna de rioleringswerken te kunnen verder zetten. Deze rioleringswerken starten mits betere weersomstandigheden begin maart.

Afwerking zone 1

Ondertussen wordt de zone van huisnummer 203 tot inrit 166 (tuinbouwbedrijf) afgewerkt, met uitzondering van de asfaltlagen. Op deze manier wordt er terug doorgang mogelijk gemaakt aan deze zijde van de Polderstraat.
Gepubliceerd op vrijdag 12 februari 2021 12.15 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).