Vacature maatschappelijk assistent - Woonzorgcentrum & Serviceflats

Voltijds (38/38) - B1-B3 - contract bepaalde duur (m/v)

OCMW Zwijndrecht is op zoek naar een maatschappelijk assistent voor het woonzorgcentrum en de serviceflats. Je bent verantwoordelijk voor het intakebeleid met (kandidaat-)cliënten en bewoners. Je staat in voor het eerste gesprek met als doel de hulpvraag in kaart te brengen en een snelle en nauwgezette oriëntatie inzake de passende dienstverlening. Eveneens sta je in voor het wachtlijstbeheer en prioriteitenbeleid. Je informeert en adviseert cliënten en bewoners over het aanbod aan diensten om zo een maximale benutting van hun rechten te verzekeren en hun welzijn en zelfredzaamheid te bevorderen. Je ondersteunt onder meer zieken, bejaarden en gehandicapten inzake gezondheidsproblematiek of problemen met sociale zekerheid.

Vanaf 1 januari 2019 bundelen in het Waasland de OCMW’s van Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht hun krachten in de ouderenzorg. Ze richten samen de openbare zorggroep Zorgpunt Waasland op, waarin ze hun thuiszorg, dienstencentra, dagverzorgingscentra, serviceflats en woonzorgcentra onderbrengen. Voor meer informatie: www.zorgpuntwaasland.be.

Klaar voor deze uitdaging?

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 19 september 2018. Via de infobundel vind je de nodige informatie over deze vacature. 

Solliciteer nu online!