Vaccinatiecentrum bekend voor inwoners van Zwijndrecht

Inwoners van Zwijndrecht zullen voor een vaccinatie tegen corona terecht kunnen in de oude sporthal van Beveren. Deze locatie is bepaald door de eerstelijnszone Waasland Noord-Oost, waar onze gemeente toe behoort.

Ook de gemeenten Beveren, Kruibeke, Sint-Gillis-Waas en Stekene behoren tot deze eerstelijnszone. Het tweede vaccinatiecentrum zal CC De Route zijn in Sint-Gillis-Waas.

Persoonlijke brief

Iedereen krijgt een oproepbrief voor het dichtstbijzijnde vaccinatiecentrum. Je zal de datum kunnen aanpassen maar niet de locatie.

Minder mobiel?

Voor mensen die minder mobiel zijn zoeken de gemeentes nog naar een oplossing om in het vaccinatiecentrum te geraken. Mogelijk komen er mobiele teams ter plaatse. 

Overleg

De burgemeesters en de eerstelijnszone Waasland NO komen vrijdagmiddag 15 januari opnieuw bij elkaar om de organisatie van de vaccinaties verder te bespreken. We houden je op de hoogte vanaf dat we hier meer nieuws over hebben.

Algemene info

https://www.laatjevaccineren.be/

https://www.info-coronavirus.be/nl/

Gepubliceerd op vrijdag 15 januari 2021 13 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).