Vaccineren tegen Corona

Dit jaar krijgt iedereen de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen het coronavirus, volgens een uitgewerkt stappenplan opgemaakt door de Vlaamse Taskforce.

Inwoners (18+) van Zwijndrecht, Kruibeke en Beveren kunnen daarvoor terecht in de oude sporthal van Beveren, Klapperstraat 103. Die is in sneltempo omgevormd tot een vaccinatiecentrum, met ondersteuning van Eerstelijnszone Waasland.

In de week van 3 mei werden vaccinatie-uitnodigingen verstuurd naar nog enkele prioritaire beroepsgroepen en risicopatiënten tot en met geboortejaar 1979 (42 jaar)

Als jij tot een van deze twee groepen behoort en in de loop van de week van 10 mei geen uitnodiging ontvangen hebt, neem dan contact op met de helpdesk van het vaccinatiecentrum op het gratis nummer 03 750 16 00 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17 u.)

Je kunt aan de hand van uw leeftijd ook simuleren wanneer je (ongeveer) aan de beurt komt. Dat kan via onderstaande knop.

Wanneer ben ik aan de beurt?

Lokale info

Je vindt alle info over de Zwijndrechtse vaccinatiecampagne per thema onder 'relevante producten' op deze pagina.

Brochure vaccineren Zwijndrecht (maart 2021)

Bewonersbrief 18 maart 2021

Een kijkje in het vaccinatiecentrum 

Zwijndrechtse acteur Wim Van de Velde, bekende Beverenaar Eline De Munck en Gouden Schoen Tine De Caigny uit Kruibeke maken je wegwijs!

Algemene info

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).