Uitnodigingen voor vaccinatie 65-plussers zijn de deur uit

Door een bug in de uitnodigingssoftware Doclr hadden een aantal inwoners nog geen uitnodiging gekregen, terwijl ze wel al aan de beurt hadden moeten zijn. Dit probleem is nu opgelost. Hierdoor moeten alle 65-plussers hun uitnodiging voor vaccinatie midden volgende week (5-6 mei) ontvangen hebben.

De meeste Vlaamse vaccinatiecentra gebruiken voor het uitsturen van de uitnodigingen voor de covid19-vaccinatie de Doclr-software. Dat is ook het geval in het vaccinatiecentrum van Beveren dat instaat voor de vaccinaties van de inwoners van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht.

Helaas bleek er in het systeem een zogenaamde bug te zitten, waardoor een aantal uitnodigingen kwam vast te zitten. Na intense contacten met het Agentschap Zorg en Gezondheid en Doclr zelf, lukte het uiteindelijk om de meeste van die “vastzittende” uitnodigingen los te krijgen.

Alle 65-plussers uitgenodigd

Vorige week, maar ook deze week, kreeg het callcentrum van het vaccinatiecentrum Beveren een aantal oproepen van verontruste inwoners die nog geen uitnodiging hadden ontvangen ondanks het feit dat ze eigenlijk al aan de beurt hadden moeten zijn. Uit nazicht bleek uiteindelijk dat de uitnodigingssoftware Doclr te kampen had met een bug. Het kostte heel wat moeite en tijd om deze bug uiteindelijk te omzeilen. Dat is nu, na intense contacten met het Agentschap Zorg en Gezondheid, gelukt.

Alle uitnodigingen 65+ die geblokkeerd zaten in het systeem, zijn de deur uitgegaan. Daarmee zouden alle 65-plussers een uitnodiging moeten ontvangen hebben.
65-plussers die midden volgende week (5-6 mei) toch nog geen uitnodigingsbrief in de bus vonden, nemen dan best contact op met onze helpdesk van het vaccinatiecentrum Beveren op het gratis nummer 03 750 16 00.
 

Meer info

 
Gepubliceerd op vrijdag 30 april 2021 9.01 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).