Volg de webinar over autodelen op dinsdag 30 maart

Is een deelwagen iets voor jou? Volg op dinsdag 30 maart om 19.30 u. de webinar en kom alles te weten over elektrische deelwagens in het Waasland.

Voordelen van autodelen

Meer en meer zie je deelauto’s in het straatbeeld. Autodelen biedt grote milieu-, sociale en economische voordelen. Het vermindert het aantal auto’s, het aantal files, de CO2-uitstoot, de parkeerdruk en de individuele kost voor het gebruik van een wagen. Daarom promoten we ook in Zwijndrecht autodelen. Zo is Cambio al een aantal jaren actief in onze gemeente, hun aanbod werd recent uitgebreid met een extra wagen op parking 1 in Zwijndrecht, en een eerste wagen op het Kerkplein in Burcht.

Nieuw deelsysteem

Vanaf april starten we een nieuw autodeelproject met een tweede partner, Autopartners Share. We hebben gekozen voor elektrische wagens omwille van de klimaatambities van de gemeente en Waasland Klimaatland.

Webinar op dinsdag 30 maart

Geïnteresseerd in dit project? Op dinsdagavond 30 maart organiseert Autopartners Share een gratis infomoment in de vorm van een webinar. Je kunt op dat moment ook vragen stellen. Kun je er niet bij zijn, dan kun je nog altijd inschrijven. Achteraf ontvang je een link zodat je deze webinar kan bekijken. Inschrijven doe je via: www.autopartnersshare.be/webinar. Iedereen die zich inschrijft, ontvangt een voucher van 15 euro om de wagen te testen.

Meer info

https://interwaas.be/elektrisch-autodelen-waasland

https://www.autopartnersshare.be/

Gepubliceerd op vrijdag 19 maart 2021 13.03 u.
alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).