Voor- en naopvang bij activiteiten

De voor- en naopvang wordt georganiseerd door kinderopvang Kobbe en Kozze. In de zomervakantie ook nog door: Kob-up. Kob-up is een extra locatie voor de oudste kleuters.

Wie heeft recht op voor- en naopvang? 

De voor- en naopvang is er enkel voor schoolgaande kinderen (2,5 tot 12 jaar). 

Daarnaast moet je kind voldoen aan één van volgende voorwaarden: 

  • woont in Zwijndrecht
  • gaat in Zwijndrecht naar school
  • Eén van de ouders/voogd werkt in Zwijndrecht

Je hoeft bij een hele dag activiteit niet extra te reserveren voor opvang. Je hoeft dus ook nergens aan te geven of je kind voor- en/of naopvang nodig heeft. Voor elke activiteit halen wij de kinderen op bij de desbetreffende opvang, na de activiteit brengen wij de kinderen die niet zijn opgehaald naar de desbetreffende opvang (Kozze, Kobbe of Kob-up).

Waar gaat de voor- en naopvang door voor elke activiteit?

We proberen de voor- en naopvang zo dicht mogelijk te voorzien bij de locatie van de activiteit: speelplein, kamp of workshop.

Bij elke activiteit staat in de ZoWieZo brochure vermeld waar de voor- en naopvang zal doorgaan en waar je je kind(eren) voor en na de activiteit kan brengen en halen.

Kozze

Laarstraat 64
2070 Zwijndrecht

Kobbe

Seefhoeklaan 1
2070 Burcht 

Kob-up (enkel zomervakantie)

Idsteinlaan 18
2070 Burcht 

Hoe worden de kinderen gebracht van en naar de opvang?

Je kind wordt opgehaald in de opvang en naar de activiteit gebracht 15 minuten voor aanvang van de activiteit. Zet je kind dus tijdig af in de opvang. 

Na de activiteit wordt je kind teruggebracht naar diezelfde opvanglocatie. Het vervoer gebeurt zoveel mogelijk te voet, anders gebruiken we een busje of auto.

Moet je ook reserveren voor de voor- en naopvang

Je hoeft bij een hele dag activiteit niet extra te reserveren voor opvang. Je hoeft dus ook nergens aan te geven of je kind voor- en/of naopvang nodig heeft. Voor elke activiteit halen wij de kinderen op bij de desbetreffende opvang (aangegeven in de ZoWieZo brochure), na de activiteit brengen wij de kinderen die niet zijn opgehaald naar de diezelfde opvang (Kozze, Kobbe of Kob-up).

Je moet enkel reserveren bij Kobbe, Kozze of Kob-up als je kind meedoet aan een activiteit van een HALVE dag = WORKSHOP. 

Opgelet! Tijdens de sluitingsweken van de kinderopvang is er geen voor- en/of naopvang voorzien.