Wanted: jeugdanimatoren!

Ben je (of word je dit jaar) minstens 16 jaar oud? Heb je zin om onze kinderen en jongeren een supertoffe schoolvakantie te bezorgen? Stel je dan bij de jeugddienst kandidaat als animator!

Animator zijn dat is pret, nieuwe vrienden, een perfecte antivervelingsmethode tijdens de schoolvakanties, schitterende herinneringen, gratis drankjes in Den Trechter, eten, bedankingsmomenten, vormingen, teambuildings en een vrijwilligersvergoeding.

Jeugddienst zoekt animatoren

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en jongeren in Zwijndrecht deelnemen aan ontelbare en ZoWieZo ontzettend plezante activiteiten. Voor het begeleiden van al dat leuks is de jeugddienst steeds op zoek naar nieuwe animatoren.

Grabbelpas, speelplein ’t Ravotterke en de Pretcamionette

Grabbelpas bestaat uit allerlei activiteiten zoals knutselactiviteiten, uitstappen, spelen en muziek. Animatoren begeleiden deze activiteiten naast ervaren organisaties. Grabbelpas is er voor kinderen van 5 tot 16 jaar.

Speelplein 't Ravotterke bezorgt kinderen van 5 tot 14 jaar een onvergetelijke paas- en zomervakantie: bosspelen, kringspelen, knutselen, bouwen, gezelschapsspelen, … . De speelpleinmonitoren zijn een hechte groep enthousiaste jongeren en steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zij verzinnen per week gekke thema’s en originele spelen.

De Pretcamionette gaat in de zomer elke woensdag langs de Zwijndrechtse wijken om daar met de kinderen te spelen. Wij voorzien een berg speelgoed en zoeken enthousiaste animatoren die de kinderen uit de wijk zin geven om mee te spelen.

Prettig gestoord, enthousiast en speels

Een belangrijke voorwaarde is dat je 16 jaar moet zijn, of 16 moet worden in het jaar dat je start. Een attest “Animator in het jeugdwerk” of ervaring is een pluspunt, maar zeker niet het belangrijkste. De jeugddienst is vooral op zoek naar monitoren die goesting hebben om onze kinderen en jongeren een toffe tijd te bezorgen.

Meer info

Heb jij interesse? Spreekt dit je aan? Zit je nog boordevol vragen over wat we verwachten, wat de vergoeding is, wie we zijn? Neem dan contact op met de jeugddienst.

0800 99 604 - jeugddienst@zwijndrecht.be of via onze Facebookpagina ‘Jeugddienst Zwijndrecht’

Gepubliceerd op vrijdag 1 februari 2019 11.30 u.