Woonkamer gezocht!

Live muziek is ‘een belevenis’ die we normaal gezien opsnuiven in grote zalen, op straten, pleinen, parken, festivals, in concertgebouwen of opera gebouwen. Voor het volgende cultuurseizoen gaat ’t Waaigat echter opnieuw op zoek naar nét dat tikkeltje anders, en intiemer: een huiskamerconcert!

Liefde voor muziek in je huiskamer

Heb je een grote woonkamer of leefruimte en zie je het zitten om die éne zondag voormiddag de meubels opzij te schuiven en een 40 tal aanwezigen te laten meegenieten van een getalenteerde top pianist, violist, klarinettist of ander verfijnd muzikaal gezelschap? Grijp dan deze unieke kans! Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring in uw woning. Wij zoeken een aangepast optreden, zorgen voor de technische kant, ontvangen de artiesten, leveren logistieke ondersteuning enz… Het énige wat we van jou verwachten is de liefde voor muziek én het ter beschikking stellen van jouw huiskamer.

Dit huiskamerconcert wordt ingepland in het voorjaar van 2022. We zoeken samen met jou en de artiesten in overleg een passende datum.

Interesse?

Contacteer de cultuurdienst op 03 250 49 53 of mail naar cultuurdienst@zwijndrecht.be

Gepubliceerd op maandag 15 februari 2021 12.25 u.