Word animator en begeleid mee het ZoWieZo-vakantieaanbod

De jeugddienst zoekt nieuwe animatoren om tijdens de schoolvakanties kinderen en jongeren te begeleiden tijdens ontelbare leuke activiteiten. Een belangrijke voorwaarde is dat je 16 jaar moet zijn, of 16 moet worden in het jaar dat je start.

Grabbelpas, speelplein ’t Ravotterke en de Pretcamionette

Grabbelpas bestaat uit allerlei activiteiten zoals knutselactiviteiten, uitstappen, spelen en muziek. Animatoren begeleiden deze activiteiten naast ervaren organisaties en bereiden ze voor. Grabbelpas is er voor kinderen van 5 tot 16 jaar.

Speelplein 't Ravotterke bezorgt kinderen een onvergetelijke paas- en zomervakantie: bosspelen, kringspelen, knutselen, bouwen, gezelschapsspelen, enzovoort. De speelpleinmonitoren zijn een hechte groep enthousiaste jongeren. Zij steken deze zotte spelen in elkaar en begeleiden op weekbasis. Speelplein 't Ravotterke is er voor kinderen van 5 tot 14 jaar.

De Pretcamionette gaat in de zomer elke woensdag langs de Zwijndrechtse wijken om daar met de kinderen te spelen. Wij voorzien een berg speelgoed en zoeken enthousiaste animatoren die de kinderen uit de wijk zin geven om mee te spelen.

Prettig gestoord, enthousiast en speels

Een belangrijke voorwaarde is dat je 16 jaar moet zijn, of 16 moet worden in het jaar dat je start. Een attest “Animator in het jeugdwerk” of ervaring is een pluspunt, maar zeker niet het belangrijkste. De jeugddienst is vooral op zoek naar monitoren die goesting hebben om onze kinderen en jongeren een toffe tijd te bezorgen. Een ideale monitor is ZoWieZo prettig gestoord en heeft zin voor verantwoordelijkheid en initiatief.

Waarom animator worden?

Alessandro: “... een heel nieuwe wereld die open gaat. Nieuwe mensen leren kennen, je amuseren en tegelijk leer je elke dag nieuwe zaken. De vriendschappen die ontstaan tussen mede-animatoren zijn vriendschappen die niet snel zullen verdwijnen. Voor mij is het speelplein als een tweede familie waar je altijd terecht bij kan!”

Karen: "De blije gezichten van de kinderen én van de ouders op het einde van wederom een geslaagde speelpleindag. Dààr doe je het voor!"

Zoë: "De toffe sfeer die er hangt tussen de animatoren waardoor we als team al die kinderen een leuke dag kunnen bezorgen."

MEER INFO

Heb je interesse? Zit je nog boordevol vragen over wat we verwachten, wat de vergoeding is, wie we zijn? Neem dan gerust contact op met de jeugddienst.

0800 99 604- jeugddienst@zwijndrecht.be

Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2018 11.24 u.