Word animator en beleef de tijd van je leven!

Animator zijn dat is dikke pret. Nieuwe vriend(inn)en, een perfecte antivervelingsmethode tijdens schoolvakanties, schitterende herinneringen, gratis drankjes in Den Trechter, eten, bedankingsmomenten, teambuildings en een vrijwilligersvergoeding.

Jeugddienst zoekt vrijwilligers

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en jongeren in Zwijndrecht deelnemen aan ontelbare en ZoWieZo ontzettend plezante activiteiten. Voor het begeleiden van al dat leuks is de jeugddienst op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Heb jij zin om animator te worden?

Prettig gestoord, enthousiast en speels

Wie zoeken we?

  • 16 jarigen, of je wordt dit jaar 16
  • Goesting om kinderen en jongeren een toffe tijd te bezorgen
  • Attest ‘animator’ of ervaring is een pluspunt maar zeker niet het belangrijkste

Grabbelpas, speelplein ’t Ravotterke, de Pretcamionette en Buitenspeeldag

Grabbelpas bestaat uit allerlei activiteiten zoals knutselactiviteiten, uitstappen, spelen en muziek. Animatoren helpen deze activiteiten te begeleiden naast ervaren begeleiders van verschillende kunsteducatieve organisaties.

Speelplein 't Ravotterke bezorgt kinderen van 5 tot 14 jaar een onvergetelijke paas- en zomervakantie: bosspelen, pleinspelen, knutselen, bouwen, gezelschapsspelen, … . De speelpleinmonitoren zijn een groep enthousiaste jongeren en op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

De Pretcamionette gaat in de zomer elke woensdag langs de Zwijndrechtse wijken om daar met een berg speelgoed van de jeugddienst met de kinderen te spelen.

Meer info

  • Heb jij interesse? Spreekt dit je aan? Zit je nog boordevol vragen over wat we verwachten, wat de vergoeding is, wie we zijn? Neem dan contact op met de jeugddienst.
  • 0800 99 604- jeugddienst@zwijndrecht.be of via onze Facebookpagina of Instagrampagina ‘Jeugddienst Zwijndrecht’
Gepubliceerd op vrijdag 14 februari 2020 11.54 u.