Zomerpret in de bib!

Wie dacht dat er deze zomer in de bib niets te beleven valt heeft het grondig mis. Er zijn cadeautjes te krijgen als je voldoende stickers op een leespaspoort hebt verzameld en een opdracht juist hebt uitgevoerd. Er start ook een schattenjacht in de bib (hint hint!). Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

#Blij Bang Boos… Bib!

Duik de bib in en laat je meeslepen in knotsgekke vrolijke avonturen, bloedstollende enge verhalen en laat de stoom uit je oren komen. Kies jouw favoriete #Blij Bang Boos…Bib! boek uit de themakast en ontvang bij het eerste boek een leespaspoort en een opdracht. Per gelezen boek krijg je een sticker op je leespasje. Heb je drie stickers en één opdracht gemaakt, dan krijg je een leuk cadeautje!

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Schatten van Vlieg: Aankomen moet!

De schatten van Vlieg komen naar je toe, op de tast! Zet je voelsprieten op en ga op schattentocht. We hebben al gekeken, gehoord en geroken, dit jaar moet je voelen om de schat te bemachtigen. Ontdek vanaf eind juni op UitmetVlieg.be/schattenvanvlieg waar je een schat vindt. Tip: dé plekken om je schattenjacht te beginnen zijn de bibliotheken van Zwijndrecht en Burcht.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Meer info

03 250 49 52 - bibliotheek@zwijndrecht.be - cultuur@zwijndrecht.be

 

Gepubliceerd op woensdag 27 juni 2018 11.32 u.