Zomerse kleurwedstrijd

Dit jaar organiseren de vrijetijdsdiensten een originele kleurwedstrijd. De kleurplaten verwijzen naar twee streetart-tekeningen die je deze zomer tegenkomt op de klankenroutes in Zwijndrecht en Burcht. Je kunt ze mooi overkleuren maar evengoed je eigen street-art met te gekke kleuren van maken.

Wat valt er te winnen?

Wees creatief en maak elke week kans op één van de vier speel- of sportkoffers voor 1 week. Deze koffer mag je dan 1 week ontlenen, van maandag t.e.m. maandag, om bij je thuis te gekke spelletjes te spelen.

Voor wie?

Deze kleurwedstrijd is bedoeld voor alle creatieve kids!

Waar kan ik de kleurplaten halen?

Alle kinderen uit de lagere scholen krijgen voor de zomer een envelop waar al één kleurplaat inzit. De tweede kleurplaat kun je vanaf half juli vinden in de bib of online op de facebookpagina van de jeugddienst.

Waar inleveren?

Je kunt je kleurplaat heel de zomer inleveren in de bibliotheek van Zwijndrecht of Burcht (via de balie of de inleverschuif). Of je neemt een foto/scan en e-mailt het naar jeugddienst@zwijndrecht.be.

Hoe worden de winnaars bepaald?

Elke vrijdagvoormiddag in juli en augustus gebeurt er een anonieme trekking, dus iedereen maakt kans! We hebben 4 koffers, dus elke week zijn er 4 winnaars.

Heb je niet gewonnen, geen nood, je tekening blijft heel de zomer in de trekkingpot zitten. En wil je je kansen verhogen, dien dan de twee verschillende kleurplaten in.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De winnaars worden elke week op de facebookpagina van de jeugddienst gezet. Ben jij de gelukkige, dan wordt je gecontacteerd door iemand van de jeugddienst via email of telefoon. Vergeet dus zeker niet je naam, email en telefoonnummer (of van de ouders) op de kleurplaat te zetten.

Veel creatief plezier!

Gepubliceerd op woensdag 17 juni 2020 17.04 u.