Zowiezo Zomeraanbod! Inschrijven ma 15 juni om 19 u.

Het wordt geen gewone zomer. Rekening houdend met alle opgelegde richtlijnen en maatregelen, met het spelplezier van de kinderen en met ondersteuning van de sectoren jeugd en sport, kwamen we tot een aanbod in 6 opvanglocaties. Vooraf inschrijven verplicht: Vanaf maandag 15 juni om 19 u.

Vooraf inschrijven verplicht: 15 juni 

Opgelet, deze zomer moet je vooraf inschrijven voor het hele vakantieaanbod en dus ook voor speelplein ’t Ravotterke.

Inschrijven vanaf 15 juni om 19 u. 
Je kunt inschrijven voor het gemeentelijk ZoWieZo aanbod: speelplein, kinderopvang en sport- en spelkampen vanaf maandag 15 juni vanaf 19 u. Je kind inschrijven voor het vakantieaanbod kan online via I-school.be of op het gemeentehuis.

Per week maar één aanbod 

Daarnaast mag je enkel één aanbod per week kiezen voor je kinderen. Elk kind blijft gedurende eenzelfde week in dezelfde contactbubbel. Je kiest dus als ouder voor één aanbod (locatie) per week voor elk kind. Je kan dus niet kiezen om je kind(eren) maandag voor het speelplein in te schrijven en donderdag en vrijdag voor de opvang.
 

Voor- en naopvang op elke locatie

 
Er wordt voor- en na opvang voorzien op alle locaties van 7 u. t.e.m. 18.30 u. behalve in Jeugdcentrum den Trechter. Kinderen zullen dus na een sportactiviteit niet meer naar de kinderopvang worden vervoerd maar blijven spelen in de sporthal. De voor- en naopvang is uitzonderlijk inbegrepen in de prijs van de sport- en spelkampen en speelplein ‘t Ravotterke.
 

Eerste keer naar de kinderopvang?

 
Maak je voor het eerst gebruik van Kobbe, Kob-up of Kozze, neem dan op voorhand contact op via kinderopvang@zwijndrecht.be.

Vragen? zowiezo@zwijndrecht.be of via 0800 99 604

We wensen iedereen alvast een ZoWieZo plezante en veilige zomervakantie toe! 

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2020 11.03 u.