Zwijndrecht actief op Bizlocator

Wens je een perceel op een bedrijventerrein te kopen? Zoek je eerder naar een beschikbaar bedrijfspand? Of wil je als starter een flexibele bedrijfsruimte huren? BizLocator helpt elke ondernemer gratis op weg naar de meest geschikte ruimte in Zwijndrecht.

Zoek een bedrijfslocatie op Bizlocator

BizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. BizLocator is een tool van CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en werd ontwikkeld met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Voor wie ?

BizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

Meer info

BizLocator biedt naast een overzicht van zowel winkelpanden, horecazaken, kantoren, loodsen, units in businesscenters en industriegronden ook een extra dienstverlening. Zo kan je steeds bij Bizlocator terecht voor al je vragen rond vestigingsadvies, subsidies, uitbreidingsmogelijkheden van de locatie, noem maar op! Klik hiervoor op het -icoontje bij een pand of op de knop 'Neem contact op' . Samen met BizLocator vind je gemakkelijker jouw droomlocatie.