Zwijndrecht actief op Bizlocator en Spotto

Wens je een perceel op een bedrijventerrein te kopen? Zoek je eerder naar een beschikbaar bedrijfspand? Of wil je als starter een flexibele bedrijfsruimte huren? BizLocator en Spotto helpen elke ondernemer gratis op weg naar de meest geschikte ruimte in Zwijndrecht.

BizLocator en Spotto zijn online platformen voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact.

Voor wie ?

BizLocator en Spotto zijn gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op BizLocator en Spotto bedrijfsvastgoed plaatsen. BizLocator en Spotto brengen een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook een overzicht van kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter.