Zwinkelmanagement

In 2015 werd in Zwijndrecht de vzw Zwinkelmanagement opgericht, met als doel het vergroten van de uitstraling en de commerciële dynamiek van het Zwijndrechtse handelsklimaat.

De vzw verenigt 11 lokale ondernemers en 2 vertegenwoordigers van het gemeentebestuur: de schepen lokale economie en een medewerker van de dienst lokale economie. De bestuursleden vergaderen maandelijks en 1 keer per jaar vindt er een algemene vergadering plaats voor alle leden.

Wat doet de vzw?

De vzw Zwinkelmanagement zorgt ervoor dat het centrum in Zwijndrecht en Burcht aantrekkelijk blijft om zo meer bezoekers aan te trekken. Zij doen er ook alles aan om leegstand tegen te gaan. Daarnaast organiseert de vzw jaarlijks enkele activiteiten in de gemeente Zwijndrecht en Burcht zoals de eindejaarsactie, paasactie, braderij van Burcht en Zwijndrecht,…

Voor wie ?

Alle lokale ondernemers gevestigd in Zwijndrecht en Burcht kunnen zich gratis lid maken door een email te sturen naar info@zwinkelen.be. Als lid word je vermeld op de website en op facebook, uitgenodigd voor alle activiteiten georganiseerd door de vzw Zwinkelmanagement,…

Meer info

Zoek je een specifieke ondernemer in Zwijndrecht of Burcht? Alle ondernemers in Zwijndrecht en Burcht die lid zijn van de vzw Zwinkelmanagement, kan je terug vinden op de website www.zwinkelen.be.

Cadeautip: de Zwijndrechtse kadobon

alert-box-close-text

Aangepaste dienstverlening

Voor de veiligheid van iedereen organiseren we onze dienstverlening zoveel mogelijk digitaal.

Voor de meeste zaken kun je terecht in het  e-loket.

Vind je daar wat je zoekt?

Dan regel je het best rechtstreeks in het e-loket. Hiervoor kun je geen afspraak maken.

Vind je daar niet wat je zoekt?

Voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je langskomt in het gemeentehuis (een ID-kaart aanvragen bijvoorbeeld). Hiervoor kun je wél een afspraak maken via deze website.

Je hebt geen toegang tot internet?

We helpen je graag telefonisch verder op 0800 99 604 (gratis).